Om Frihedsposten

Frihedsposten er navnet på et flyveblad, som blev udgivet af modstandsbevægelsen i perioden fra 1943 indtil besættelsen sluttede.

At det også er blevet navnet på denne side, skyldes ikke tilfældigheder. Danmark befinder sig midt i en proces der bedst kan beskrives som fredsbesættelse. I disse år bliver vi besat af en fremmed magt, der har til hensigt at tage vort fædreland fra os og gøre os til slaver. Denne magt har et navn. Navnet er islam. En sygdom, en pest, der har hærget verden i 1.400 år. En fjende, der allerede står i landet.

Det er ikke  usandsynligt at hele Europa, og herunder også Danmark, havner i en situation der bedst kan sammenlignes med Jugoslavien i ’90erne.  Teoretisk er det stadig muligt at vende udviklingen med politiske midler. Men det bliver svært og ikke smukt. De nemme løsningers tid er for længst forbi.

Frihedspostens formål er at informere om denne kulturkamp mellem civilisationen og barbariet.

Redaktionen har valgt anonymiteten, fordi vi ønsker at beskytte os selv og vore familier mod repressalier fra det muslimske herrefolk og deres håndlangere blandt politikerne. Udgiverne af det oprindelige Frihedsposten valgte anonymiteten af samme grund.

Reklamer

3 tanker om "Om Frihedsposten"

 1. Kære Frihedsposten,

  Jeg er en kvinde på 25 år, som er født og opvokset i DK. Heldigvis i mine 25 år har jeg aldrig hørt om jeres “blog”/avis.
  Jeg er simpelthen forarget over hvor svæversynet og racistiske mennesker kan være nu om dage.

  Jeg er selv uddannet bygningsingeniør fra DTU, mine forældre som er læger har arbejdet i DK i snart 20 år (de skulle også lære sproget, og tage deres eksaminer om igen for at kunne få lov til at praktisere i landet). Nu ejer de deres egen praksis. Vi har boet i villa i mange år, og har sjovt nok også et sommerhus i landet. Plus så har vi jo selvfølgeligt også en trailer og husdyr.
  Kan det blive mere dansk..?
  Fik jeg nævnt at jeg bærer tørklæde men det gør min mor ikke (det kalder vi demokrati og religionsfrihed herhjemme).

  Jeg glæder mig til den dag, hvor Islam ikke får skylden for alt. Og hvor muslimer bliver behandlet ligeså godt som “etniske danskere” gør i de arabiske lande.

  Hvorfor skal en håndfuld tåbelige/kriminelle unge drenge gøre jer så hadefulde..? Tja, man kunne hellere ikke forstå Hitlers tankegang.
  Men hvad gør jer så bedre end ham, eller Saddam, Gadafi, Bin Ladin..?
  Det er jer som kalder Islam for en sygdom/pest. Men uvidenheden fra jeres side er en sygdom/pest, det er den der skaber splid og had. Det er jeres handlinger der gør, at muslimer holder mere fast i deres religion..

  Tror i skal sende jeres folk på nogle kurser omkring Islam og historien bag.
  Jeg vil vædde på at INGEN har læst Koranen. Så hvordan kan i kritisere en religion uden at have læst kilden først..?

  Jeg inviterer jer gerne til en kop kaffe så i kan se hvordan muslimer ellers kan være i DK! Mennesker er ikke ens, men folk som jer gør at der ikke kommer fred i verden, men tværtimod at der kun opstår splid og mere had..
  Jeg kan måske vise jer hvordan vi i fællesskab kan forbedre tilværelsen i Danmark. Rasicme er hvert fald ikke vejen frem..!

  Jeg undskylder på forhånd for mine grammatik/komma fejl, jeg er jo trods alt muslim! 🙂

  I siger til hvis i er friske til en kop kaffe 🙂

  Mvh. A. A. K.

 2. Hej

  Jeg kan godt lide din side, men det er længe siden du har ikke skrevet noget nyt. Jeg har lige fået lidt penge fra min far og jeg vil gerne bidrag med 2-300 kr til dit arbejde. Det sker så meget nu, at man bør sige meget mere!

  T

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s