Jihads femte kolonne i Europa

Den ubetinget største politiske udfordring for vor generation, er at afmontere den islamiske trussel uden at vort land og vort kontinent skal blive en oppustet kopi af Jugoslavien i ’90erne. Men med de politikere vi har, tror ingen vel på at krigen kan undgås.

I løbet af de kommende ganske få år vil vi opleve krigen bryde ud. Det første der vil ske, er at flere og flere geografiske områder i de europæiske nationalstater også formelt vil blive kontrolleret af muslimer og kommer uden for statens kontrol, og at de derfra kan iværksætte angreb mod civile eller myndigheder som en type “staging areas”. Vi siger selvfølgelig bare undskyld, og snakker videre om integration og tilpasning, mens det vi burde gøre var at betragte dem som illegale kombattanter. Som vi gør i Afghanistan.

Stimme Russlands har bringer en vigtig kommentar fra en russisk efterretningsmand. Idet ikke alle læser tysk længere, bringer vi Snaphanens oversættelse:

Kommentar af Nikita Sorokin Fünfte Kolonne des Dschihad in Europa (Snaphanens oversættelse)

“”Enige eksperter mener at fjerde generation af muslimske indvandrere i ‘aftenlandenes’ civilisation forbereder sig på krig. Denne generation er en tidsbombe som tikker midt i Europa .””

Det belgiske politi har for nyligt begyndt forsøg på at ‘demontere’ rekrutteringsnettet for den syriske opstand. Det fremkom herved at rekrutteringsfolk er aktive i hele Europa og at de hjemvendende landsknægte også er kampklare i Europa. Alle disse ‘frivillige’ som, trods sine EU pas, hovedsageligt kommer fra Nordafrika, Mellemøsten eller Centralasien. Og de islamiske ‘hjemvendende’ er nu en bekymring for Europas indfødte befolkning. Hvad kan disse lykkeriddere forårsage når mange på et eller andet tidspunkt er tilbage i Europa ? Disse hovesageligt unge mennesker kan ofte intet andet end at kæmpe mod ‘vantro’ og ønsker heller ikke at lære andet. I dette miljø har der dannet sig en struktur af ekstremistiske celler og grupper. Oberst Lew Korolkow, veteran fra russisk udenrigsefterretningstjeneste, forklarer til ”Ruslands Stemme”:

“”Det handler om et velorganiseret og mindst ti år gammelt netværk. Velfungerende og med egne rekrutteringscentre, som arbejder i muslimske miljøer. Disse miljøer handler om de store diaspora fra islamske lande. Diaspora, hvis medlmmer og ledere har slået sig ned overalt i Europa. Deres vigtigste udbredelsesområder er Holland, Belgien og Sverige. Det gælder også Norge. Altså lande hvor myndighederne viser mest tålmodighed med udokumenterede flygtninge. Dér må man så angribe problemet.””

Den Europæiske Unions udenrigspolitik har gennem de senere år ført til stigende fare for for indre terrorisme. Det russiske Videnskabsakademi har en afdeling som studerer europæiske sikkerhed. Dmiti Danilow er dens afdelingschef og han mener, at EU’s aktive indblanding i Nordafrika, Mellemøsten og Centralasien bidrager til problemet:

“”Det ligger lige for at terrorfaren i en sådan situation ikke falder, men stiger. Og det vil den fortsætte med at gøre. Jo mere Europas stater engagerer sig i kamp mod international terrorisme – både udenfor og indenfor Europas grænser – jo større bliver faren for terrorangreb. Jeg vil dog ikke direkte forbinde de Europæiske landes aktiviteter i den arabiske verden med terrorrisikoen, men der er en logisk kopling. Det er blevet ganske klart, at international og lokal terrorrisme ikke kan skilles fra hinanden.””

Enige eksperter mener at fjerde generation af muslimske indvandrere i ‘aftenlandenes’ civilisation simpelthen siger kategorisk nej og i stedet forbereder sig på krig.

Denne generation er en tidsbombe som tikker midt i Europa – eller Jihads ‘Femte Kolonne’. Terminologien ændrer ikke årsagssammenhængen mellem dagens hændelser og de kommende.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s