Militsernes erobring af vestegnen

Fuldstændig som det kan forventes, fortsætter de såkaldte ’bander’ deres militære erobring af territorium på den københavnske vestegn. Store dele af forstæderne er således nu officielt under ’bandernes’ kontrol.

Vi sætter ordet ’bander’ i citationstegn, thi i virkeligheden er der ikke tale om bander i traditionel, dansk forstand. Hvis ’banderne’ havde hærget et hvilket som helst andet land end vort eget på tilsvarende måde, med tilsvarende bevæbning, kriminalitetsmønster og adfærd i øvrigt, ville ingen tøve med at kalde dem ved deres rigtige navn: Militære militser.

For det er præcis hvad de er. Militsgrupper, der benytter sig af en svag regering med en naturlig forkærlighed for islam, til at erobre territorium. For de der trækker i trådene kender deres modstandere mindst lige så godt som vi andre. Slynglerne kender udmærket godt regeringens svaghed og manglende vilje til at forsvare Danmark. Ikke mindst, når fjenden er de søde muslimer, under ledelse af de selvsamme imamer som flere af ministrene jævnligt og yderst ærbødigt drikker kaffe med.

Men tilbage til banderne.  Hendes Majestæts spionchef udtaler i dagens JyllandsPosten, at det er meget bekymrende at vi nu begynder at se en kobling mellem de kriminelle bander og det islamiske miljø.

Enten er Scharf uvidende eller også lyver han bevidst. Der har længe været en kobling mellem bandemiljøet og det islamiske miljø. I Aarhus har det været kendt ’i miljøet’ i mindst 8-9 år, at bandernes ledere står i direkte forbindelse med de såkaldt islamiske foreninger – dvs sammenslutningen af diverse ’kulturforeninger’, moskeer og andre islamiske grupper. Det samme gør sig gældende i såvel Odense som København. Det er almindelig viden.

Efterhånden som det lykkes militsgrupperne at ’befri’ selvstændige områder på den københavnske vestegn og Nørrebro fra de vantros politi, vil denne sammenhæng begynde at gå op for vores regering. Desværre skal man nok ikke regne med at det sker før.

Reklamer

En tanke om "Militsernes erobring af vestegnen"

  1. Every weekend i used to visit this website, for the reason that i want
    enjoyment, for the reason that this this web site conations in fact good funny
    data too.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s