Politiet: “Indvandrerbander” ved at overtage kontrollen med dele af København

Således lyder overskriften i dagens udgave af Den Korte Avis – læs evt artiklen her. Artiklen handler om muslimske militsgrupper i København, der under våbenmagt standser, visiterer og chikanerer uskyldige danskere. For øvrigt selvsamme danskere, som dagligt udsættes for selvsamme militsgruppers berigelseskriminalitet, voldtægter og voldelige overfald.

Sandheden er desværre at det ikke ‘bare’ er de såkaldte ‘indvandrerbander’, der er ved at overtage kontrollen. For banderne er underlagt politisk styring oppefra. Den korrekte overskrift ville være at Imamerne er ved at overtage kontrollen med dele af København.

Den helt centrale person i bandemiljøet på Nørrebro kalder sig Abdul Wahid Pedersen. Dette afskyelige stykke affald er tidligere dansker, nu konverteret til islam.

Det er ham politiet skal have fat i, hvis de vil til tops i ‘bandekriminaliteten’. Imam Pedersens mål med de kriminelle aktiviteter er ikke kun at berige sig selv og finansiere sin moske, men først og fremmest at etablere et reelt shariastyret område, som myndighederne har opgivet.

Dette er hvad imamen i fællesskab med sine kække, unge mennesker er i færd med.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s