Dette er Frihedsposten

Frihedsposten er navnet på et flyveblad, som blev udgivet af modstandsbevægelsen i perioden fra 1943 indtil besættelsen sluttede.

At det også er blevet navnet på denne side, skyldes ikke tilfældigheder. Danmark befinder sig midt i en proces, der bedst kan beskrives som fredsbesættelse. I disse år bliver vi besat af en fremmed magt, der har til hensigt at tage vort fædreland fra os og gøre os til slaver. Denne magt har et navn. Navnet er islam. En sygdom, en pest, der har hærget verden i 1.400 år. En fjende, der allerede står i landet.

Det mest sandsynlige at hele Europa, og herunder også Danmark, havner i en situation der bedst kan sammenlignes med Jugoslavien i ’90erne.  Teoretisk er det stadig muligt at vende udviklingen med politiske midler. Men det bliver svært og ikke smukt. De nemme løsningers tid er for længst forbi.

Frihedspostens formål er at informere om denne kulturkamp mellem civilisationen og barbariet.

Redaktionen har valgt anonymiteten, fordi vi ønsker at beskytte os selv og vore familier mod repressalier fra det muslimske herrefolk og deres håndlangere blandt myndighederne. Det er af samme grund at udgiverne af det oprindelige Frihedsposten også valgte anonymiteten.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s